Personlig Träning

Vi erbjuder dig högkvalitativ rådgivning inom personlig träning.

Genom att utforma en personlig träningsplan och vara med dig hela vägen, ser vi till att du når dina mål.

Välj mellan våra PT-paket: PT-Start, PT-Moderate och PT-Season.

Första mötet är självklart gratis. Vi ser fram emot att höra från dig!

Psst! Vill du kombinera personlig träning med kostrådgivning?

Du kan byta ut en träningsplan mot en kostplan i paketen

PT-Moderate och PT-Season.

PT-Start (1 mån)
1 900:-

Gratis första konsultation

1 st. skräddarsydd träningsplan

1 st. uppföljningsmöte

-

-

-

PT-Moderate (3 mån)
3 490:-

Gratis första konsultation

2 st. skräddarsydda träningsplaner

3 st. uppföljningsmöten

2 st. fettprocentsmätningar

-

-

PT-Season (6 mån)
5 490:-

Gratis första konsultation

3 st. skräddarsydda träningsplaner

6 st. uppföljningsmöten

4 st. fettprocentsmätningar

4 st. blodtrycksmätningar

4 st. omkretsmätningar

PT-Start

PT-Start är till för dig som är nyfiken på att ändra dina träningsvanor mot ett specifikt mål, men vill ha lite hjälp på traven. Vi granskar dina nuvarande träningsrutiner och ger dig en knuff i rätt riktning. I PT-Start ingår 1 fullständigt skräddarsydd träningsplan samt ett uppföljningsmöte (30-60 min).

Under uppföljningsmötet utvärderar vi din utveckling och gör eventuella justeringar i din träningsplan. Allt detta går att genomföra i fysiska möten såväl som online via din dator eller mobila enhet!

PT-Moderate

PT-Moderate är till för dig som vill ha mer stöd under din resa mot en hälsosammare och mer aktiv livstil. Under tre månader stödjer vi dig för att se till att du ligger på rätt bana mot dina mål. I paketet ingår 2 stycken skräddarsydda träningsplaner, 6 stycken uppföljningstillfällen och 2 stycken fettprocentmätningar. 

Under dina uppföljningsmöten utvärderar vi din utveckling och gör eventuella justeringar i din träningsplan. Allt detta går att genomföra i fysiska möten såväl som online via din dator eller mobila enhet!

 PT-Season

PT-Season är till för dig som vill gå all-in, vare sig du är i början av en livsstilsförändring eller om du vill satsa inför en tävling. Här får du 3 st skräddarsydda träningsplaner ackompanjerade av 12 st uppföljningsmöten. På detta vis kan vi försäkra oss om att din utveckling går åt rätt håll!

Du får även 4 st fettprocentmätningar, 4 st automatiserade blodtrycksmätningar, samt 4 st omkretsmätningar. Vi hjälper dig med andra ord att ha fullständig koll på hur du utvecklas, så att det sker på bästa möjliga sätt!