Om Oss

AW STHLM består av ett team som har många års erfarenhet inom träning och hälsa. Vi har arbetat för större och mindre gymkedjor och träningsanläggningar, samt utövat olika idrotter under årens gång som t.ex. olika kampsporter och dans. Vi har även formella utbildningar inom träning, kost, molekylär biologi och biokemi från bl.a. Karolinska Institutet samt Kungliga Tekniska Högskolan.

Dagens träningsindustri är full av anekdoter, myter och extrema dieter som lovar snabba resultat. Vad är egentligen sant? Vi vill hjälpa dig att hitta en hållbar, hälsosam livsstil genom att balansera träning, kost och vila. Utifrån vetenskaplig bas och dina behov formar vi en personlig plan för din träning och kosthållning.

Vårt mål är enkelt: att hjälpa dig uppnå de resultat du önskar samtidigt som du behåller en hälsosam livsstil!

Vårt Team

Elvira Troillet

Elvira har haft dans och styrketräning som sin passion i många år och har genomgått flera dansutbildningar. Hon har 6 års erfarenhet av dansundervisning - för både vuxna och barn. Hon har även deltagit I flera TV-produktioner, så som “Svett och Etikett” på SVT.

Elvira innehar en licens som personlig tränare och kostrådgivare och hon har även studerat kost och fysisk aktivitet på Karolinska Institutet i Stockholm. 

Jeanpierre Salas

Jeanpierre har lång erfarenhet av styrketräning, med inslag av olika kampsporter och akrobatik. Han har instruerat i över 7 år på en av Sveriges största gymkedjor, samt gått en utbildning inom Bioteknologi på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Han innehar även en licens som personlig tränare och har gått flertalet vidareutbildningar inom träning, som exempelvis träning för gravida, kettlebells, TRX samt olympiska lyft.