Kostrådgivning

Din kosthållning går hand i hand med dina träningsresultat och din hälsa. Vi skräddarsyr din kostplan, hjälper dig att hitta balans i kosten och finns vid din sida hela vägen.

Välj mellan våra kostpaket: Start, Moderate och Season.

Första mötet är självklart gratis. Vi ser fram emot att höra från dig!

Psst! Vill du kombinera kostrådgivning med personlig träning?

Du kan byta ut en kostplan mot en träningsplan i paketen

Moderate och Season.

Start (1 mån)
1 900:-

Gratis första konsultation

1 st. skräddarsydd kostplan inkl. genomgång

1 st. uppföljningsmöte

-

-

-

Moderate (3 mån)
3 490:-

Gratis första konsultation

2 st. skräddarsydda kostplaner inkl. genomgång

3 st. uppföljningsmöten

2 st. fettprocentsmätningar

-

-

Season (6 mån)
5 490:-

Gratis första konsultation

3 st. skräddarsydda kostplaner inkl. genomgång

6 st. uppföljningsmöten

4 st. fettprocentsmätningar

4 st. blodtrycksmätningar

4 st. omkretsmätningar

Start

Start är till för dig som är nyfiken på att ändra dina kostvanor mot ett specifikt mål, men vill ha lite hjälp på traven. Här får du en fullständigt skräddarsydd kostplan baserad på information kring dina nuvarande vanor.

Det ingår 1 uppföljningsmöte (30-60 min) där vi pratar om din utveckling och gör eventuella justeringar i din kostplan. Allt detta går att genomföra i fysiska möten såväl som online vid din dator eller mobila enhet! 

Moderate

Paketet Moderate är till för dig som vill ha mer stöd under din resa mot en hälsosammare livsstil. Under tre månader stödjer vi dig för att se till att du ligger på rätt bana mot dina mål, oavsett om du vill hitta en mer balanserad kosthållning eller om du vill äta för att kunna prestera bättre.

I paketet ingår 2 stycken skräddarsydda kostplaner, 6 stycken uppföljningstillfällen och 2 stycken fettprocentmätningar!

Season

Season är till för dig som vill gå all-in, vare sig du är i början av en livsstilsförändring eller om du vill satsa inför en tävling. Här får du 3 st skräddarsydda kostplaner ackompanjerade av 12 st uppföljningsmöten. På detta vis kan vi försäkra oss om att din utveckling går åt rätt håll!

Du får även 4 st fettprocentmätningar, 4 st automatiserade blodtrycksmätningar, samt 4 st omkretsmätningar. Vi hjälper dig med andra ord att ha fullständig koll på hur du utvecklas, så att det sker på bästa möjliga sätt!